опалит

Гривни от опалит

 • 340. Халцедон (14мм), бял лабрадорит и опалит

  Гривна "Мирослава Ателие" от: Халцедон (14мм), бял лабрадорит и опалит

   

  Гривната не е в наличност.

  Цена: 19 лв.

   Халцедон – Хармонизира ума, тялото, емоциите и духа. Влива доброта, щедрост. Премахва враждебността, трансформира меланхолията в радост. Облекчава съмненията в себе си, улеснява конструктивните съкровенни разсъждения. Абсорбира и разсейва негативните мисли, емоции, лоши сънища. Способства кърменето.

 • 281. Ботсуански ахат и опалит

  Ръчно изработена гривна Ботсуански ахат и опалит

  Гривната не е в наличност.

  Цена: 20 лв.

  Ботсуанският ахат има специално влияние над родените под зодиите Близнаци и Скорпион. Притежава защитна енергия, неговият елемент е Огън, а планетата му е Меркурий. Препоръчва се на хора, които често попадат в работата си в контакт със силна топлина и пушек. Влияе положително на нервната система и е използван за пречистване от токсини.

 • 186. Содалит и опалит

  Гривна от Содалит и лунен камък

  НЕ Е В НАЛИЧНОСТ

  Цена: 14 лв.

  Содалитът е известен от около само 200 години. Малък период в сравнение с другите скъпоценни камъни. Използван е при лечение на болести от емоционален характер, като причинени от раздразнение и стрес.

  Казват, че ако бъде трит около тялото ще неутрализира страха и чувството за вина. Известен е с положителното си влияние над проблеми с гърлото, ларинкса и гласните струни.