* БОРИС * Необработен и шлифован шерл /черен турмалин/, орлово око и Ейлатски камък (10мм)


* БОРИС * Необработен и шлифован шерл /черен турмалин/, орлово око и Ейлатски камък (10мм)

 Цена: 50лв