хаулит

Хаулит

Хаулитът

се свързва с невинността, но в същото време е и олицетворение на силата на човешкото достойнство. Помага за прогонване на гнева, на тревожните мисли и емоции. Изостря чувството за красота и хармония 

Лечебни свойства: Оказва положително влияние на костите и на баланса на калция в организма. Носен под формата на бижу помага в борбата с последствията от стреса и изостря паметта. Препоръчва се и при бременните жени.

Приема се, че хаулитът успокоява цялото тяло и отпуска мускулното напрежение, намалява стреса и подобрява съня. С други думи казано - камък на успокоението.

Зодия: Телец

 • 684. Колие от дърво, кокос и багрен хаулит / дължина 46-47см /

  Колие от дърво, кокос и багрен хаулит / дължина 46-47см /

  Колие от дърво, кокос и багрен хаулит / дължина 46-47см /

  Гривната не е в наличност.

  Цена:21лв.
  УНИКАТ

   

 • 547. Мъжка гривна от хаулит (10 и 8мм) и ларвикит (8мм)

  Ръчно изработена гривна от Мъжка гривна от хаулит (10 и 8мм) и ларвикит (8мм)

  Цена: 21лв.

  Хаулитът е изключително успокояващ камък, който носи търпение и засилва позитивните черти на характера. Хаулитът помага за добър сън, като успокоява съзнанието и е добро допълнение при лечението на инсомния. Емоционално ни кара да преодолеем ярост и гняв. Дори само едно парченце хаулит в джоба или като бижу, той попива вашата енергия на гнева или онази, насочена към вас.

 • 295. CALM Хаулит и амазонит

  Ръчно изработена гривна Гривна против тревожност

  Гривната не е в наличност.

  Цена: 23 лв. Гривна против тревожност

  Хаулит – Предоставя изключително успокоение. Лекува безсънието. Формулира амбициите, спомага постиженията. Възпитава търпение, премахва яростта, неконтролируемия гняв, егоизма. Успокоява ума. Подсилва паметта, стимулира желанието за знания. Освобождава от стреса.

 • 153. Оникс, кристали и кварцове, опалит и хаулитче!

  Оникс, кристали и кварцове, лунно камъче и хаулитче!

  Физически хаулитът заздравява зъбите и костите. Подобрява калциевия баланс. Много добър камък за спокойствие в ежедневието. Намалява склонността към егоизъм, грубост и ги заменя с по-спокойно и балансирано отношение, което е по-толерантно и търпеливо.

 • 221. Моокаит (австралийски яспис), рутилов кварц "Косите на Венера" и хаулит

  Ръчно изработена гривна Моокаит (австралийски яспис), рутилов кварц "Косите на Венера" и хаулит

  Няма наличност

  Приема се, че хаулита е пазител на горните чакри (5-та, 6-та и 7-ма) и камък който пречиства както аурата, така и кръвта.

 • 216. Картинен яспис, тюркоаз и хаулит, рутилов кварц и топчета авантюрин!

  Ръчно изработена гривна Картинен яспис, тюркоаз и хаулит, рутилов кварц и топчета авантюрин!
  Гривната не е в наличност

  Цена: 14 лв. Хайде вече на късите ръкави!

 • Огнен ахат, оникс, хаулит и кварц

  Огнен ахат, оникс, хаулит и кварц

  Огненият Ахат е камък на смелостта, защитата и силата. Той облекчава страховете, спира клюките и дори отразява всяка заплаха обратно към нейния източник.

 • 'Елена' Бразилски содалит (12мм и 5мм), хаулит (8мм) и седеф

  "Елена" Бразилски содалит (12мм и 5мм), хаулит (8мм) и седеф

   По причина на своята "кратка" история в познанието на човечеството хаулитът не се свързва с традиционните астрологични системи, т.е. не се асоциира с определена зодия, планета и т.н. Това не му пречи да има почитатели, които вярват в неговите магически и лечебни свойства. В по-традиционните измерения на реалния живот се приема, че хаулитът успокоява цялото тяло и отпуска мускулното напрежение, намалява стреса и подобрява съня. С други думи казано - камък на успокоението. Други приемат хаулита като пазител на горните чакри (5-та, 6-та и 7-ма) и камък който пречиства както аурата, така и кръвта.

 • 39. Хаулит (12 и 8мм) и рубинен нефрит (10мм)

  Хаулит (12 и 8мм) и рубинен нефрит (10мм)

  Няма наличност

  Гривна на УСПОКОЕНИЕТО! Цена 12лв.