Индийски ахат (12мм), африкански хелиотроп и позрачен флуорит (10мм)

 

Индийски ахат (12мм), африкански хелиотроп и позрачен флуорит (10мм)

 

Цена 27лв.
УНИКАТ / обиколка 15-16см. /